Word leraar • Jouw ervaring telt!

Een job in het onderwijs, misschien iets voor jou? Ontdek de mogelijkheden op www.mechelen.be/word-leraar en schrijf je meteen in voor de online infoavond ‘Word Leraar’ op woensdag 25 augustus.

https://forms.gle/7H3GimFQSq8UUydg8

 

Heb je al wat werkervaring en wil je jouw kennis doorgeven aan kinderen of jongeren? Dan is een job in het onderwijs misschien wel iets voor jou. Op woensdag 25 augustus herhalen we onze eerdere editie wegens groot succes en ontdek je hoe je overstapt naar het onderwijs.

We focussen in deze editie vooral met VDAB en Agentschap voor Onderwijs en vertellen over wat de voordelen van een job in het onderwijs zijn, welke mogelijkheden je hebt en waarom het voor jou interessant kan zijn. Na een gemeenschappelijk gedeelte kan je ook vragen stellen en aansluiten bij enkele conversatietafels. Daar kan je praten met verschillende partners uit het onderwijslandschap.

Op www.mechelen.be/word-leraar ontdek je het volledige programma en kan je je meteen inschrijven. Enkele dagen voor de infoavond ontvang je de link om deel te nemen.

En dit met volgende partners:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.