De warmste week in Mechelen!

 

Van 18 tot 24 december wordt Mechelen de warmste stad van Vlaanderen. We organiseren een geen massa-evenement, maar wel activiteiten die in een coronaveilige winterjas worden gestopt. Dat helemaal in het teken van ‘Kunnen zijn wie je bent’. Een thema dat de stad al jaren een warm hart toedraagt.

Kleinschalige activiteiten kunnen doorgaan. Met een beperkt publiek, reservatie én Covid Safe Ticket op zak. Het volledige programma van De Warmste Week in Mechelen wordt op 6 december bekend gemaakt.

 

 

De Warmste Week

Coronabeperkingen of niet: De Warmste Week houdt tussen 18 en 24 december halt in Mechelen. Geen massa-evenement dus, maar wel activiteiten die in een coronaveilige winterjas worden gestopt.

 

 

“De doelstellingen van DWW zijn te belangrijk, voor de mensen en voor de samenleving. We mogen elkaar niet helemaal loslaten.” aldus Alexander Vandersmissen, burgemeester Mechelen, de uitvalsbasis van De Warmste Week 2021.

De week voor kerst zal er hartverwarmende radio en televisie gemaakt worden in het teken van De Warmste Week 2021. Hoewel het dit jaar geen massabijeenkomst zal zijn, blijven coronaveilige activeiten voor een beperkt publiek mogelijk: muzikale toppers, deskundige sprekers en cinema-avonden. Het volledig DWW-programma wordt op 6 december bekend gemaakt. Dit alles zal meer dan ooit gevolgd kunnen worden via Eén, MNM en Studio Brussel.

De opbrengst van De Warmste Week gaat dit jaar naar honderden projecten die er elk op hun manier voor willen zorgen dat iedereen kan zijn wie die is. Zo’n project kan een inclusieve speeltuin zijn voor kinderen met een beperking, een buddywerking voor mensen met dementie of weerbaarheidscursussen voor iedereen die zich onveilig voelt op straat. Je kan hier alvast de verhalen bekijken van enkele projecten die al werden ingediend.

Wil jij De Warmste Week coronaveilig steunen? Dat kan door een coronaveilige actie te doen. Zamel geld in via een online stream, doe een digitale quiz met de vrienden of ga tegen betaling wandelen met de hond van de buren. Of je kan één van de zes vlammetjes in huis halen. Neem een kijkje op de webshop of ga langs bij een KBC bank of KBC verzekeringskantoor en bemachtig jouw vlam.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.