Proclamatie 2022 | VORM

1624 zesdejaars studeren in 2022 af in onze scholen en hebben hun diploma secundair onderwijs op zak. #BimSem, #College Hagelstein, #COLOMAplus, #Scheppersinstituut, #SNOR-Duffel, #SRCO, #SUI, #TSM en #UM


Veel succes op jullie nieuwe pad!

70 zesdejaars studeren dit jaar af aan onze school en hebben dus hun diploma van algemeen secundair onderwijs op zak. Gisterenavond keken ze samen met hun ouders, medestudenten en leerkrachten terug op al die jaren in Scheppers en zwaaiden we hen officieel uit. Er waren ook woorden van dank en bloemetjes voor de directeur mevrouw Scheirs en voor mevrouw De Bruyn van het onthaal. Mevrouw Scheirs neemt vanaf 1 september een nieuwe functie op, buiten onze school. En mevrouw De Bruyn gaat volgende week met pensioen.


De proclamatie van Huis van Gastronomie en Huis van Communicatie en recreatie

  • Huis van Communicatie en Recreatie, Huis van Gastronomie, Banketbakkerij en Chocoladeverwerking, Brood- en banketbakkerij en confisserie, Hotel, Restaurant en Keuken, Wereldgastronomie, Communicatie en Media, Onthaal en Recreatie, Toerisme, Gespecialiseerd recreatiemedewerker

Van harte gefeliciteerd: 6BAK, 6HOT, 6RK, 7BAK, 7WG, 6CM, 6OR, 6TO en 7GRM!

 

Vrijdag, 24 juni 2022 studeerden onze 6de- en 7dejaars van het Huis van Gastronomie en Huis van Communicatie en recreatie officieel af!

We zwaaiden hen uit met een proclamatieviering en een receptie.

We wensen alle leerlingen van 6BAK, 6HOT, 6RK, 7BAK, 7WG en alle leerlingen van 6CM, 6OR, 6TO en 7GRM een ongelooflijk dikke proficiat! Heel veel succes met al jullie toekomstplannen!Vrijdag proclameerden wij in College Hagelstein vol trots en ontroering onze leerlingen van het 6e jaar. We delen alvast enkele foto's van onze leerlingen. Meer foto's van de proclamatie en het galabal zijn snel te bewonderen op de website van de school!


Het ga je goed. Succes in je carrière. Proficiat aan allemaal!

Maandagavond mochten we aan een flinke groep leerlingen hun diploma uitreiken met trotse en blije gezichten tot gevolg! Proficiat!

Dinsdag studeerden onze leerlingen van de doorstroom- en dubbele finaliteit-richtingen. Strak in het pak.

Woensdag studeerden onze leerlingen van de STEAM-richtingen af. Het ga je goed. Succes in je carrière. 


Een mooie proclamatie waarin we hen in de bloemetjes zetten.

Het is tijd om afscheid te nemen van onze fantastische 6e jaars .  Wij hebben op een gepaste manier dit gedaan. Voor ze de schoolpoort dichttrokken gaven ze nog heel wat goede raad aan onze leerlingen van het 5e. Het ga jullie goed . #altijdwelkomopsnor#

Proficiat en veel succes aan jullie! Wij zullen jullie niet vergeten!

https://snorduffel.be/schoolleven/proclamatie-2022/


Veel succes met jullie verdere carrière!

Het was even bang afwachten maar het weer was onze zesdejaars toch goed gezind met hun proclamatie. Het werd een prachtige avond met muziek en mooie woorden van leerling en leerkracht. 


Niet vaarwel, maar graag tot ziens!

👨‍🎓‍🎓Gisterenavond zwaaiden in Ursulinen Mechelen opnieuw een fantastische lichting laatstejaars uit. 

Niet vergeten: wij zien jullie heel graag terug op het UM-Kafee voor oud-leerlingen op vrijdagavond 30 september.

We wensen jullie een fantastische vakantie toe! En nadien een succesvolle start in het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt!«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.