Instappen na de kerstvakantie

Uw zoon of dochter maakte aan het einde van het vorige schooljaar een doordachte studiekeuze. Mogelijk lijkt de studiekeuze die toen gemaakt werd niet langer de juiste. Hoewel het wisselen van richting met grote voorkeur tijdens de zomermaanden gebeurt, kan het uitzonderlijk zijn dat een overstap met Kerstmis toch te overwegen (of zelfs aan te bevelen) is. Hier kan u uw zoon of dochter aanmelden voor een plaats in één van onderstaande scholen indien deze beschikbaar is.


Om uw zoon of dochter aan te melden in Bimsem, vragen wij u dit registratiesformulier in te vullen. Dat kan vanaf 1 december (20.00 u.) t.e.m. 15 januari 2023. 

Wie in januari wil starten op College Hagelstein stuurt een e-mail naar info@collegehagelstein.be. Wij contacteren u na de kerstvakantie.

Voor welke richtingen kan je je nog inschrijven? Alle informatie vind je op deze pagina j Wil je je graag inschrijven om te starten in januari 2023? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met de school via 015 42 27 03, tijdens de schooluren voor COLOMAplus.  Tijdens de kerstvakantie kan je een mailtje sturen naar communicatie@colomaplus.be

Indien u verder inlichtingen van het Scheppersinstituut, wenst kan u steeds bij ons terecht door een mailtje te sturen naar aso@scheppers-mechelen.be

Wens je in te schrijven in SNORduffel voor dit schooljaar? Op 6 januari organiseren we een inschrijfmoment op afspraak.

  • Maak een afspraak via het nummer    015 30 38 58

  • Of laat je gegevens achter op dit contactformulier

Indien u verdere inlichtingen van het Sint-Romboutscollege wenst, dan kan u steeds bij ons terecht door een mailtje te sturen naar inschrijving@srco.be.`

 

Wil jij vanaf 9 januari 2022 van start gaan in het Sint-Ursula-Instituut?

Dan kan je in de school inschrijven op één van de volgende momenten:

  • vrijdag 6 januari 2023 - voor alle nieuwe leerlingen

Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk en kan via dit formulier.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. Indien er nog vrije plaatsen zijn, krijg je een bevestiging van een afspraak.

Wil je je tijdens het schooljaar 2022-2023 nog inschrijven op TSM? Dit kan opnieuw na de examenperiode 23 december 2022 (niet voor een zesde of zevende jaar).

Via deze link kan je via een online formulier je gegevens achterlaten om je aanvraag te registreren.

Vervolgens nemen we contact op.  Uiterlijk 6 januari laten we je weten of er nog plaats is. De effectieve inschrijving vindt dan plaats op 9 januari 2023 tussen 9u  en 12u. Na je inschrijving start je om 13u in je klas. Vergeet bij een inschrijving je identiteitskaart, rapport en ouders niet.

Er zijn een heel aantal richtingen en klassen volzet bij Ursulinen Mechelen. In deze klassen (pdf) zal er sowieso geen plaats zijn, ook niet in januari 2023. Voor andere klassen en jaren kan je een aanvraag tot inschrijving doen via dit webformulier. Het invullen van dit formulier betekent niet dat je ingeschreven bent. Onze leerlingenadministratie neemt zo snel mogelijk met je contact op.