VORM samen met externe partners

VORM en baanbrekers+

 

 

 

Stad Mechelen en het Agentschap Wegen en Verkeer hebben baanbrekende plannen: samen vernieuwen ze de vesten. Bij die plannen willen ze zoveel mogelijk Mechelaars betrekken. Met VORM denken we mee na over de Nieuwe Vesten in de begeleidings- en reflectiegroep Baanbrekers+.

Het ontwerpteam werkte een aantal eerste ideeën uit voor de definitieve vernieuwing van de vesten. Voor ze verdergaan, horen ze graag de mening van iedereen die woont, werkt of studeert in Mechelen.

Vul de online bevraging in en bepaal mee hoe de Nieuwe Vesten eruitzien. Deelnemen kan tot en met 21 oktober via www.denieuwevesten.be/denkmee.


Wil je meer achtergrond

Fase 1: voorlopige inrichting vind je hier • https://denieuwevesten.mechelen.be/hoe-zal-het-verkeer-op-en-rond-de-nieuwe-vesten-verlopen


Fase 2: ontwerp vesten 

Mei : schietplan

Het ontwerpteam voor de definitieve inrichting heeft een schetsontwerp klaar. Daarin zie je in grote lijnen de ideeën voor de definitieve inrichting. Over die grote lijnen gaan we een eerste keer met jou in gesprek.

 

September: conceptontwerp:

Na enkele weken achter de tekentafel, levert het ontwerpteam haar conceptontwerp af. Dat ontwerp is al iets gedetailleerder dan het schetsontwerp. Al blijft het nog altijd een ontwerp waarop je enkel de grote lijnen ziet. Ook nu vragen we jouw feedback.